MAAK VAN JE HUIS EEN THUIS!

DE THUISBOETIEK KOMT NAAR JOU TOE!

We geven homeparty's en bieden een mooie seizoensgebonden, hedendaagse collectie aan om van je huis een THUIS te maken!
We brengen een mooie collectie ondergoed,
nachtkleding en beddengoed mee om in weg te dromen,
 een mooie collectie badlinnen om van je eigen badkamer een wellness te maken!
We geven je graag persoonlijk advies bij het samenstellen van het bed van je dromen! 

We hebben meer dan 25 jaar ervaring bij Regi Textiel homeparty's en houden ons vast aan de goede kwaliteit die we al jaren aanbieden.

De TOP artikelen van Regi zullen zeker ook in onze collectie terug te vinden zijn!


Kwaliteit

De kwaliteit en duurzaamheid komen bij ons op de eerste plaats. We kiezen resoluut voor kwalitatieve stoffen en materialen met een hoogwaardige afwerking.Hey, ik wil me even voorstellen. Ik ben Joke Huegaerts. Mijn man Eddy en ik hebben meer dan 25 jaar bij Regi Textiel gewerkt. Ik heb vorig jaar besloten om mijn grote passie te volgen en dat is opnieuw starten met het geven van homeparty's.
We hebben gekozen voor de naam De Thuisboetiek omdat we met onze met liefde en kennis uitgekozen collectie tot bij jullie thuis komen. Naast het geven van homeparty's maken we ook heel graag taarten en roomijs op ambachtelijke wijze @de cremeboetiek . In onze vrije tijd maken Eddy en ik heel graag een mooie wandeling of fietstocht in de natuur, meestal in Limburg. 
Wil je graag een homeparty boeken bij mij? Tel 0473 54 56 18
We zijn zo blij te kunnen aankondigen dat Marina De Reydt ons team komt vervoegen! Marina is een heel sociale, vrolijke vijftiger die naast het geven van homeparty's zeker te vinden is voor een stevige wandeling of avontuurlijke reis. Ze heeft 30 jaar ervaring in het vak en heeft net als ons meer dan 20 jaar bij Regi Textiel gewerkt. Het contact met jullie staat bij haar op de eerste plaats. Marina vindt het heel belangrijk om jullie een goede kwaliteit en service te bieden. Wil je graag een homeparty boeken bij Marina? Tel 0477 31 88 23 


Onze passies gebundeld

We bereiden zelf op ambachtelijke wijze roomijs dat je bij ons kan bestellen voor een feestje of gewoon om jezelf te verwennen!
We verkopen het in potjes van 240 ml, 470 ml, en 950 ml.

Op Facebook en Instagram posten we wekelijks onze open momenten of na afsraak.

Je kan ons volgen met De Crèmeboetiek op Facebook of Instagram onder de naam van decremeboetiek.